Auto
Jetta GLI Blue Lagoon is geslaagde hoedtik

Jetta GLI Blue Lagoon is geslaagde hoedtik

In vergelijking met de reguliere Jetta is deze Volkswagen Jetta GLI Blue Lagoon Edition enorm spannend.

In Nederland is de Volkswagen Jetta een beetje een vreemde eend in de bijt. Want de ‘Golf met kont’ is te goed verkocht om te zeggen dat wij er niets van moesten hebben. Echter, zo’n succes als de auto in andere landen is, was de Jetta bij ons niet. Ook een tijdelijke naamsverandering (Vento en later Bora) heeft niet echt veel geholpen.

Originele Jetta GLI Blue Lagoon
Dit betekent dat wij ook een hoop leuke modellen moesten missen. Zoals de Jetta GLI (1J) uit 2004. Dit was een uitloopmodel van de generatie die wij Bora noemden. Dat model wordt door de VW-adepten in het land van Sleepy Joe een warm hart toegedragen. Dermate warm dat Volkswagen een ware hommage heeft gecreëerd, de Jetta GLI Blue Lagoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *