Auto
Marktplaats trends: enorme run op duurzame auto’s

Marktplaats trends: enorme run op duurzame auto’s

Naast een stijging van duurzame auto’s op Marktplaats hebben we nog een hoop leuke trends en feitjes voor je.

Dat duurzame mobiliteit binnenkort gewoon mobiliteit wordt, is vrij logisch. Er komen steeds meer goede alternatieven met hybride of elektrische aandrijving. Laten we eerlijk zijn: financieel kan het soms dermate veel schelen dat je een dief van je eigen portemonnee bent, als je niet op zoek gaat naar zo’n kekke duurzame automobiel.

Onderzoek trends op Marktplaats
Maar wordt er ook daadwerkelijk gezocht naar hybrides en elektrische auto’s? Jazeker! Dat meldt Marktplaats, de grootste online handelssite van Nederland. Zij hebben onderzoek laten uitvoeren om te zien wat de trends zijn. Daarbij viel het op dat het aantal zoekopdrachten voor elektrische auto’s (+62%) en hybrides (+46%) enorm is gestegen. In het onderzoek geeft 31% van de respondenten aan dat hun volgende auto zuiniger moet zijn. Ook opmerkelijk, maar liefst 20% wil ook daadwerkelijk een elektrische auto kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *