Auto
Besparen op de autoverzekering

Besparen op de autoverzekering

Veel autobezitters zijn het met elkaar eens dat de kosten voor een autoverzekering behoorlijk hoog is. Een goedkope autoverzekering heeft men de voorkeur naar, maar wanneer ben je daadwerkelijk goedkoper uit? Dan nog de vraag bij welke verzekeringsmaatschappij jij terecht kunt.

Een verzekering afsluiten voor de auto is verplicht wanneer jij hiermee de openbare weg op gaat. Echter wil dat natuurlijk niets zeggen over de hoogte van de premie. Jij kunt diverse verzekeraars met elkaar vergelijken. Doe jij dit? Dan is de kans zeer aanwezig dat jij tot wel 200 euro per jaar kunt besparen! Toch een leuk bedrag wat jij in jouw portemonnee kunt houden!

Financiële tegenslag gehad in het verleden?

Helaas kan het ook voorkomen dat je een financiële tegenslag hebt gehad. De maandelijkse premie heb je niet kunnen betalen waardoor de verzekeraar de premie heeft opgeschort. Dit houdt direct in dat jij niet met het voertuig de openbare weg op mag! Echter is een auto verzekeren na wanbetaling best lastig. Een verzekeraar heeft als het ware het vertrouwen verloren in je. Voldoe jij de premie welke je niet hebt kunnen betalen? Dan is de kans zeer aanwezig dat jij binnen 24 uur weer verzekerd bent. Ook is de kans zeer aanwezig dat meerdere verzekeraars jou niet willen verzekeren. Let er dus goed op zodra je een melding krijgt dat de premie niet afgeschreven kan worden!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *