Auto
C Coupé en Cabriolet exit, CLC geschrapt

C Coupé en Cabriolet exit, CLC geschrapt

De C Coupé en Cabriolet zijn exit, er komen minder leuke modellen aan. Lang leve EV’s en crossovers!

Gisteren onthulde Mercedes de compleet nieuwe C-Klasse. De vijfde generatie van de BMW 3 Serie-concurrent is 100% nieuw en kan er zo weer even tegenaan. Ook handig, Mercedes maakte van de gelegenheid gebruik om meteen even de Estate te onthullen. Tegenwoordig smeren automerken zoveel mogelijk alle introducties zo veel mogelijk uit. Maar Mercedes dus niet.

C Coupé en Cabriolet
Nu zou je kunnen denken, dan is het nu alleen afwachten op de Coupé en Cabriolet, toch? Helaas, dat gaat niet gebeuren. Mercedes heeft een tijd lang een enorm aantal cabriolets en coupé’s in productie gehad. Te veel, volgens COO Markus Schäfer. Volgens Schäfer heeft Mercedes op het moment zo’n 50 modellen in haar portfolio. Daar komen nog een hele hoop EQ-modellen bij de niet al te verre toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *